find balance in life ♥

Renmarkstorget 10, Umeå

Lansering av Meretes egna produkter

Nu är det ett tag sedan jag gjorde en uppdatering här. Det saknas inte ämnen, och jag hoppas att snart kunna dela med mig till er om både det ena och det andra. Först av allt vill jag börja med att presentera en nyhet som ganska länge funnits i mitt ”växthus”. Jag vill dela med er av min passion för örter och eteriska oljor som för mig är en av alla magiska delar av livet och som faktiskt skapar både djup och mening åt tillvaron.

Som ett första steg i det har jag fördjupat mitt samarbete med Malin i Ratan, som kommer att tillverka ekologiska hantverkstvålar enligt mina tankar och ideér, i sin tvålverkstad. Denna sommar håller vi på med att arbeta oss fram till de bästa recepten med underbara eteriska oljor och djupa intentioner.

Det kommer till att börja med vara fem olika tvålar och de tillverkas av de bästa råvaror som extra virgin olivolja från grekiska Epikuros, kokosolja, solrosolja och ChokladJennys kakaosmör. Tvålarnas namn anspelar på speciella personligheter och platser och är inte helt färdiga i sin komposition men jag ger er gärna en skiss av vad som kommer;

Trollkarlen Merlins gröna örttvål, Blå Jungfruns havstvål, Jordgudinnan Isis tvål och Kärleksgudinnan Venus tvål samt Lill-ungens tvål ( som är den enda som är utan tillsatta eteriska oljor). Det tar sin tid att utveckla det här gänget till den nivå vi vill uppnå, och arbetet med detta är en del av resan fram till nästa del, som kommer att bestå av hudvårdsprodukter som jag tillverkar själv. Mer om det längre fram.

För att ha en chans att kunna dra igång detta lokala projekt utan att det ska ta alltför lång tid till lansering så kommer jag att öppna en ”kickstarter” där du som är med på vägen kommer att vara först med ett helt paket med alla sorter av dessa personliga och hudvänliga tvålar med olika magiska karaktärer.

Hoppas att du också vill vara med!

/ hälsningar från Merete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *